Közleményeink

DVTK - Paks: nézettebb volt az alsóházi rangadó

DVTK – Paks: nézettebb volt az alsóházi rangadó

Sporteseményekkel teli hétvégét tudhat maga mögött az M4 Sport, és az a több százezer sportrajongó, akik a köztévé sportcsatornáját választotta a hétvégén.

A Forma-1 szabadedzés mellett, a WTCC Túraautó-világbajnokság is az egésznapos programot adott az M4 Sport nézőinek pénteken: a Katari Nagydíj fő futamát nézték a legtöbben, 92 ezer néző látta a versenyt.

A szombat a labdarúgás jegyében telt az M4 Sporton, és borult a papírforma is, ami a nézettségi várakozásokat illeti, hiszen az OTP Bank Liga délutáni DVTK – Paks mérkőzését 25 ezerrel több néző (194 ezer) választotta, mint az esti Videoton – MTK összecsapást (169 ezer). A Forma-1 időmérő edzés Abu Dhabiban 272 ezer nézőt vonzott szombaton.

Vasárnap a Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj futamot 706 ezer rajongó követte. Jó hír a verseny rajongóinak, hogy az izgalmas futamokat a jövőben is nézhetik köztévé műsorán. Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója a hétvégén jelentette be, hogy 2017 és 2019 között is az M4 Sporton lesznek láthatóak a Forma-1 futamai.

A Merkantil Bank Liga meccsei közül a Balmazújváros – Puskás Akadémia összecsapás került képernyőre az M4 Sporton, 101 ezer néző látta a meccset. A magyar női kézilabda-válogatott öt góllal legyőzte a románokat a kolozsvári Kárpát Kupa döntőjében, ezt a diadalt 139 ezer néző követte az M4 Sporton.