Közleményeink

174 ezren szurkoltak a női csúcsrangadón

174 ezren szurkoltak a női csúcsrangadón

Fordulatos és izgalmas ki-ki meccsnek lehettek szemtanúi az M4 Sport nézői szerdán koraeste a női kézilabda NB I. 15. fordulójában. A Ferencváros óriási küzdelemmel ötgólos különbségről hozta vissza a mérkőzést, és így végül 28-28-as döntetlent játszott a Győr elleni csúcsrangadón. Az élő televízió-közvetítést 174 ezer néző szurkolta végig a képernyők előtt.

Az M4 Sport következő műsora Férfi Vízilabda Bajnokok Ligája mérkőzés: ZF Eger – WASPO Hannover vízilabda mérkőzés volt, melyet összesen 56 ezren követték figyelemmel.  Az est főszámaként pedig a Magyar Kupa nyolcaddöntőt izgulta végig 192 ezer ember az M4 Sporton: a Fradi a Honvéd vendégeként ért el kettős győzelmet, ezzel a nyolc közé jutottak a zöld-fehérek. A fradisták a meccs után sem pártoltak el a csatornától, a mérkőzést követően a Fradi TV műsorát 47 ezren nézték végig.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.