Közleményeink

1848 az M5 műsorán, minőségi filmek a Dunán és a Petőfi TV-n

1848 az M5 műsorán, minőségi filmek a Dunán és a Petőfi TV-n

Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János első részéről, akkor pótolhatja a legújabb magyar vígjáték sorozat nyitó epizódját szombaton 16.25-tól a Duna Televízió műsorán. Az estét 19.30-tól a Dunán A titkok könyvtára 2. – A visszatérés Salamon kincséhez című film nyitja.

Az M5 esti műsorának kínálata premierrel várja a nézőket. 21.50-perctől utazzon velünk vissza az időben az 1848 utáni eseményekhez. 1849 telén a megtorlás elől külön-külön menekülő Vörösmarty Mihály és Czuczor Gergely váratlanul találkoznak a sümegi püspöki palotában, ahol a püspök bújtatja őket. Az egykor halálos ellenségeket összehozza a közös sors, ám üldözőik már a nyomukban vannak. A püspök kegyetlen válaszút elé kerül. A Szabadonczok című filmet 21.50-től láthatják a nézők az M5 műsorán.

A vasárnap délután 16.35-től Az égbe temetett tábornok – Bem József című magyar ismeretterjesztő film lesz látható a Duna World csatornán. Sepsi Gergő és Bohus Vera tavaly elkészült Bem apó emlékét ápoló filmjét legközelebb március 15-én követhetik a nézők, akkor a Duna csatornán.

Érdemes az M5 csatornára kapcsolni a tábornok életét bemutató film után, ugyanis 17.40-től A fagy birodalma természetfilm sorozat ötödik része lesz látható, majd 18.40-től jön a Büszkeség és balítélet 1995-ös angol romantikus sorozat első, majd este fél nyolctól a második része is, eredeti nyelven, magyar felirattal, megszakítások nélkül az M5 csatornán.

Napközben a gyerekeknek szóló M2 az esti műsorsávban Petőfi TV-ként kínál minőségi tartalmat az idősebb korosztálynak, ennek keretében most vasárnap is a Petőfi TV bemutatja: filmklub este kilenc órától. Ezen a héten a Végzetes vonzerő című filmet láthatják a nézők Michael Douglas főszereplésével, reklámok nélkül a közmédia kínálatában.

 

Hétvége az M4 Sporton

Ez a hétvége is bővelkedik az élő kapcsolásokban. Szombaton 13.45-től együtt szurkolhatunk a rövidpályás gyorskorcsolya Vb – 1500-as futamain indulóknak, majd a jégről a gyepre, 15.20-tól OTP Bank Liga: MTK – Vasas labdarúgó mérkőzés érkezik a képernyőre majd ezt követi 17.40-től az Újpest – Honvéd labdarúgó összecsapás, élőben az M4 Sporton!

A vasárnapi ebéd mellé érkezik a Labdarugó Merkantil Liga: BFC Siófok – Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzés, majd délután három órától újra gyorskorcsolya Vb-t láthatnak élőben a nézők.17.50-től Kosárlabda Magyar Bajnokság: Falco – ZTE mérkőzést közvetít a közmédia sportműsora.

Nem közvetíti a tévé időben? Streamelje élőben az http://www.m4sport.hu weboldaldalon, ahol extra tartalmakat is talál minden sportra éhes szurkoló!