Közleményeink

Az Újpest - Ferencváros labdarúgó összecsapás és A Keresztapa hoz izgalmakat a hétvégébe

Az Újpest – Ferencváros labdarúgó összecsapás és A Keresztapa hoz izgalmakat a hétvégébe

Szombaton reggel hatkor indul a mindennapos mesemaraton az M2 műsorán. A képernyőn a Kukori és Kotkoda magyar rajzfilmsorozat várja a korán ébredő gyerekeket. Kukoriék után 6.05-től Misi mókus kalandjai következik az M2 csatornán, ahol este nyolc óráig a gyereknek szóló erőszakmentes műsoroké a főszerep.

A Duna Televízió műsorán 15.30-tól a Hintónjáró szerelem című magyar játékfilmet láthatják a nézők Szirtes Ádám és Medgyesi Mária főszereplésével. Este a Duna újabb Oscar-díjas alkotást vetít Clint Eastwood rendezésében.  21.10-től a Titokzatos Folyó című amerikai thrillert adja a csatorna, főszerepben Sean Penn és Tim Robbins.

Szombat éjjel menetrendszerűen érkezik az  MR2 Akusztik+ a Müpából, 22.35-től a Carbonfools játszik szerte az országban a televíziók képernyőjén. Utánuk éjféltől az Akvárium Stage Pass műsorában az Ivan & The Parazol zenél a közmédia nézőinek.

Mesefilmmel indul a vasárnap az M3 műsorán, 10.00-től A Csillagszemű mesefilm első részét sugározza a közmédia retrocsatornája. Délután 15.25-től a Tüske a köröm alatt című magyar filmet láthatják a nézők a Duna műsorán Sára Sándor rendezésében, a főszerepben Cserhalmi György mellett Ráckevei Anna és Szegedi Erika. A Tüske a köröm alatt forgatókönyvét Csoóri Sándor írta, zenéjét Eötvös Péter szerezte.

Az M3 műsorán az estét a múlt hét vasárnaphoz hasonlóan Elvis Presley nyitja, ezen a héten 19.20-tól a King Creole címmel lesz látható, ahogy Danny Fisher (Elvis Presley) kibukik a középiskolából, és egy night clubban vállal mosogatói munkát. Az egyik éjjel lehetősége adódik arra, hogy énekeljen a közönség előtt, és hatalmas sikert arat.

A Duna World vasárnapi kínálatában 21.30-tól Az elfelejtett katona. A magyar dokumentumfilm az utolsó magyar hadifogoly, Toma András történetét mutatja be, akit 53 évig tartottak egy szovjet elmegyógyintézetben anélkül, hogy tudták volna fogva tartói,  honnan származik.

Búcsúztassa a hetet Don Vito Corleoneval: vasárnap este 22.05-től A Keresztapa első része lesz látható a Duna műsorán, megszakítások nélkül.

 

 

Hétvége az M4 Sporton

A hétvégi élő közvetítések sorozatát az OTP Bank Liga két mérkőzése nyitja, 15.10-től VideotonBudapest Honvéd labdarúgó mérkőzés, majd 17.40-től  Újpest – Ferencváros labdarúgó összecsapást követhetnek a közmédia nézői. Vasárnap 12.45-től Labdarúgó Merkantil Bank Ligával folytatódik az élő kapcsolások sorozata, a Puskás Akadémia FC – Kisvárda Master Good csapata méri össze egymás erejét. Foci után Európa bajnokságot közvetít az M4 Sport, 15 órától fedett pályás atlétikát követhetnek a nézők élőben.

A hétvége bővelkedik a sporteseményekben, ezért érdemes ellátogatni az http://www.m4sport.hu weboldalra is.