Eseményekben és nézőkben gazdag hétvége az M4 Sporton

Eseményekben és nézőkben gazdag hétvége az M4 Sporton

Az OTP Bank Liga meccseivel indult be a szombat délután az M4 Sporton. A Videoton – Újpest találkozót 177 ezer néző követte élőben, az utána következő DVSC – FTC összecsapás 219 ezer szurkolót ültetett a képernyő elé.

A kosárlabda Magyar Kupa döntőjében az Alba Fehérvár a Szolnoki Olaj KK csapott össze szombaton. A Fehérvári csapat az utolsó pillanatokban szerzett kosárral diadalmaskodott, ezt pedig 37 ezer néző látta az M4 Sporton.

A szombat estét az M4 Ring Box Gála zárta. Cirkálósúlyban Darmos József és Detre Gábor mérte össze az erejét, 65 ezer tévénéző előtt, majd Harcsa Norbert és Kovács Ákos csapott össze, 72 ezer nézője volt a meccsnek. Szellő Imre és Garret Wilson menetei 71 ezer, Kovács Zoltán és Nicola Cipolletta nagypehelysúlyú Európa-bajnoki címmérkőzése 48 ezer nézőt vonzottak.

Vasárnapra is maradt labdarúgó esemény, a Merkantil Bank Ligában a Nyíregyháza Spartacus FC a Vác FC csapatával mérkőzött, 37 ezer tévénéző látta. A női kézilabda NBI. az Érd – Siófok mérkőzéssel került az M4 Sport kínálatába, a találkozót 102 ezer néző követte.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.