Közleményeink

Megnyílt a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál sajtóregisztrációja!

Megnyílt a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál sajtóregisztrációja!

Hatodik alkalommal került idén képernyőkre A Dal, amely a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az MTVA közös dalválasztó show-ja, és egyben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye. Nemcsak a szakemberekből álló zsűri, hanem „ötödik zsűritagként” a teljes ország is keresi az év legjobb dalát, amely képviselheti hazánkat 43 másik országgal együtt a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Amennyiben a helyszínről szeretnél tudósítani az idei, kijevi Eurovíziós Dalfesztivál eseményeiről, az alábbi oldalon adhatod be kérelmedet a Press akkreditációra. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a kiadható akkreditációk száma korlátozott, és minden regisztráció külön kerül elbírálásra, ezért érdemes minél előbb benyújtani a jelentkezésedet.  Az EBU fenntartja a jogot az akkreditációs kérelmek felülbírálására.

A 2017-es Kijevben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál regisztrációs oldala:

http://www.eurovision.tv/page/press/accreditation

A regisztráció 2017. április 2-án zárul.

A Press akkreditáció nem biztosít belépést a backstage-be és az élő adásokra. Mindkét elődöntőnek és a döntőnek 3-3 főpróbája van, ezek közül az első főpróba sajtónyilvános és Press passzal megtekinthető. Az élő adásra és többi főpróbára csak belépőjeggyel lehet beülni. A Press passz érvényes a Press Centerbe, a sajtótájékoztatókra, a Euroclubba és a vörös szőnyeges megnyitó sajtónak fenntartott területére.

A regisztrációval a jelentkezők elfogadják az EBU magatartási kódexét, amely az alábbi akkreditációs kézikönyvben olvasható:

http://www.eurovision.tv/upload/2017/AccreditationHandbook2017.pdf

Az akkreditáció nem tartalmaz szállást és útiköltséget, erről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia!