Oscar-díj, Mindenki és sorozatpremier a hétvége kínálatában

Oscar-díj, Mindenki és sorozatpremier a hétvége kínálatában

A második évaddal indul pénteken 20.30-tól a Csak színház és más semmi c. sorozat a Dunán. Az új évadban bővült a sztárcsapat. Feltűnik a képernyőn Tenki Réka, Móga Piroska, Mészáros Béla és Klem Viktor is.

Szombaton A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján 19.30-tól a Mansfeld című filmet a Dunán 21.30-tól, Makk Károly klasszikusát, a Szerelem című filmet a Duna World-ön ajánljuk nézőink figyelmébe. 21.20-tól az M3 műsora a Szikrázó lányok című magyar filmet nyújtja a nosztalgiázni vágyók számára. Bacsó Péter rendezésében a főszerepet Bánsági Ildikó játssza. A szombat esti műsorsáv kínálatát az M5 színesíti, 21.55-től Traviata címmel Franco Zeffirelli rendezését élvezhetik a nézők eredeti nyelven, megszakítások nélkül.

A szombat esték ritmusát a Petőfi TV koncertjei diktálják, 22.35-től a Compact Disco zenél szerte az országban, majd éjféltől Sum 41, Jain, Hollywood Undead és Caro Emerald koncerteket láthatnak a nézők, ha a Petőfi TV-t választják.

A vasárnap este a Mindenki c. film és az Oscar-díj átadás uralja a Duna képernyőjét, azonban érdemes előtte is a köztévé csatornáira kapcsolni. 18.30-tól A Notre Dame-i toronyőr lesz látható az M5 műsorán. Quasimodo szerepében Sir Anthony Hopkins, Esmeraldát Lesley-Anne Down alakítja az amerikai klasszikusban. Az M3 műsorán 19.20-tól Elvis Presley gazdagítja a kínálatot a Kék Hawaii című film főszereplőjeként.

21.05-től újra látható a Mindenki című film a közmédiába kínálatában, vasárnap este a Duna Televízió műsorán láthatják a nézők az Oscar-díjra jelölt magyar filmet. Utána 22.30-tól a Mephisto, Oscar-díjas alkotás vezeti fel a 0.50-kor kezdődő Oscar-díj átadó műsort, melyet idén is élőben követhetnek a közmédia nézői a Duna csatornán. Szorítsunk együtt a Mindenki sikeréért!

 

Hétvége az M4 Sporton

A hétvégi élő sugárzások sorozatát szombaton 15.15-től az OTP Bank Liga Budapest Honvéd – DVSC labdarúgó mérkőzése nyitja, majd 17.45-től Ferencvárosi TC – Videoton FC az M4 Sporton.

Vasárnap 15.15-től a Labdarúgó Merkantil Bank Ligában a ZTE FC a Nyíregyháza Spartacus FC csapatával mérkőzik, majd 17.45-től Kosárlabda férfi NB I.: Körmenc – Falco találkozót közvetíti az M4 Sport csatorna.