Közleményeink

Ismerd meg! Videoklip és plakátpályázat!

Ismerd meg! Videoklip és plakátpályázat! 

Izgalmas pályázattal várja a 8-12 éves diákokat az M5 gyerekműsora, az Ismerd meg! A műsor állandó közreműködője, az Úrfi zenekarból is ismert Száraz Bence kifejezetten a műsor kedvéért írt egy új dalt (ide kattintva letölthető), az alkotásnak azonban egyelőre sem plakátja, sem videoklipje nincs.

Az Ismerd meg! ezért arra kéri nézőit, hogy segítsenek a dalhoz illő plakátot és videoklipet készíteni. A legjobbak értékes nyereményekre számíthatnak. Egyénileg plakáttal lehet indulni, videoklipet pedig osztályok nevezhetnek a versenyre.

A pályamunkákra a műsor Facebook oldalán lehet majd szavazni, a tíz-tíz legtöbb szavazatot gyűjtő művet pedig az Ismerd meg! szakmai zsűrije rangsorolja majd, amelynek elnöke Rutkai Bori énekes, képzőművész, zeneszerző lesz. A zsűriben Száraz Bence (grafikus, dalszerző, az Ismerd meg! állandó szereplője), Takács Barbara (animációs filmkészítő, az Ismerd meg! állandó szereplője), Csasznyi Imre (zenész, a Góbé zenekar énekese, tamburása, az Ismerd meg! állandó szereplője), valamint az Ismerd meg! műsorvezetői, Dósa Loretta és Tóth Csilla foglalnak helyet.

A részletes pályázati kiírás az alábbi linken elérhető: http://www.m5tv.hu/palyazatot-hirdet-az-ismerd-meg-csapata/

Beküldési határidő: 2017. május 8.
Eredményhirdetés: 2017. május 28.