Közleményeink

Portugália - Magyarország és Forma-1, a közmédia hétvégi ajánlója

Portugália – Magyarország és Forma-1, a közmédia hétvégi ajánlója

Nyissa a hétvégét a Duna csatornán! Szombaton reggel 9.05-től Egértanya címmel amerikai filmet láthatnak a nézők. Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János új részéről, 16.25-től újra megnézheti a Duna Televízió műsorán.

A késő délután az M5 műsorán egy közel 500 éves titokkal indul 17.45-től az Univerzum című osztrák ismeretterjesztő sorozat eredeti nyelven. Az aktuális epizód címe: A Voynich kód – A világ legrejtélyesebb kézirata.

Érdemes estére újra a Duna csatornára kapcsolni, hiszen este fél nyolctól egy amerikai filmdráma várja közmédia nézőit Azután címmel, Clint Eastwood rendezésében.

Az M3 is tartogat szombaton meglepetéseket. 21.10-től Zsurzs Éva rendezését az Othello Gyulaházán című magyar tévéfilmet láthatják a nézők. Ambiciózus fővárosi rendező érkezik Gyulaházára. A botrányt is vállalva úgy dönt, langyos operettek helyett Othellót rendez.

Vasárnap délutánra egy klasszikussal készül a Duna csatorna, 15.35-től a Lila akác magyar vígjáték érkezik 1934-ből. Az esti műsorsávot az M3 retro csatornán Elvis Presley nyitja egy amerikai zenés vígjátékkal: 19.15-től A lányok nem angyalok.

Este kilenckor Filmklubb a Petőfi TV műsorán. A vasárnapi adás angol filmdrámát tartogat: 21.05-től Most jó. Az esti film után egy kisjátékfilm érkezik, a Záridő. A film a  Médiatanács támogatásával készült 2016-ban.

 

Hétvége az M4 Sporton

Indul a Forma-1 sorozat. Az évad nyitó futama az Ausztrál Nagydíj, amelynek időmérő edzését reggel háromnegyed héttől élőben követhetik a nézők az M4 Sporton.

Élő kapcsolások érik egymást a hétvégén a sportcsatornán: szombat délután 15.50-től Vízilabda férfi NB I.: Eger – OSC mérkőzés, majd 17.45-től Kézilabda női NB I.: FTC – Érd összecsapást láthatunk. Egy ország várja a magyar labdarúgó válogatott szombat meccsét: este nyolckor FIFA 2018 Labdarúgó Vb-selejtező: Portugália – Magyarország az M4 Sporton.

A vasárnap reggel újra a Forma-1 jegyében indul: az Ausztrál Nagydíj eseményeit élőben az M4 Sporton követhetik a rajongók, de bárki streamelheti is a telefonján, tabletjén az élő műsort a http://www.mediaklikk.hu/m4-elo oldalról!

Vasárnap délután,  háromnegyed egytől U-17-es elitkör Eb-selejtező: Magyarország – Norvégia mérkőzés kezdődik a sportcsatornán, majd háromtól Röplabda férfi NB I. döntőt láthatnak élőben az M4 Sport nézői: Fino Kaposvár – Pénzügyőr (3. mérkőzés). A hétvégi élő kapcsolásokat a Kosárlabda Magyar Bajnokság zárja, 17.40-től Körmend – Szolnok találkozót láthatnak a nézők.

Nem közvetíti a tévé élőben? Streamelje élőben az http://www.m4sport.hu weboldaldalon, ahol extra tartalmakat is talál minden sport iránt érdeklődő.