Közleményeink

Duplázzon velünk - Góóól! szombaton és Góóól! 2 vasárnap az M4 Sporton!

Duplázzon velünk – Góóól! szombaton és Góóól! 2 vasárnap az M4 Sporton!

Az utóbbi évek legizgalmasabb NB1-es szezonja a véghajrájához ékezik. Óriási harcot vívnak a klubcsapatok  a bajnoki címért, a nemzetközi kupaindulásért és a kiesés elkerüléséért. Így az M4 Sport is nagyobb sebességre vált, hogy véletlenül se maradjon le egy izgalmas pillanatról se.

Ezentúl két felvonásban is összefoglaljuk nézőinknek az aktuális OTP Bank Liga fordulót. Április 29-től, Góóól! szombaton majd Góóól! 2 vasárnap is élőben az M4 Sporton!

„A vasárnapi összefoglaló kettéválik, hogy még mélyebben bele tudjunk menni egy-egy mérkőzés dramaturgiájának elemzésébe” –  mondta el Molnár Mátyás, a Góóól! műsorvezetője. „Fontos, hogy a szombati adás lesz a teljességé, a vasárnapiban pedig a finomságokra koncentrálunk. Remélem továbbra is sok okos, higgadt akcióból született gólt elemezhetünk majd” – tette hozzá.

Szombatonként tehát este 22.30-kor – közvetlen a játéknap utolsó mérkőzését követően – kezdődő Góóól! magazinunk 75 percben foglalja össze és mutatja meg a szombati hat NB1-es mérkőzés góljait, legizgalmasabb pillanatait állandó szakértőnkkel Bozsik Péterrel. Így a forduló napján hat órán keresztül, megszakítás nélkül láthatják a magyar futball kedvelői, mi történt kedvenc bajnokságuk aktuális fordulójában.

Vasárnap esti Góóól! 2-ben pedig szakértőink elemzik az adott játéknap érdekességeit. Gyakori vendég lesz Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, és vendégül látjuk a fordulóban kiemelkedőt nyújtó játékosokat, edzőiket is.

 

A műsor promója az alábbi linken:

 

http://www.m4sport.hu/2017/04/28/duplazzon-velunk-goool-szombaton-es-goool-2-vasarnap-az-m4-sporton/