Közleményeink

Hajrá Joci, hajrá Magyarország! – a közmédia hétvégi műsorajánlója

Hajrá Joci, hajrá Magyarország! – a közmédia hétvégi műsorajánlója

 

A hétvége legfontosabb televíziós eseménye, hogy Magyarország egy emberként drukkolhat Pápai Jocinak a Kijevben zajló Euróvíziós döntőn. Pápai Joci szereplését szombaton 20.30-tól élőben követhetjük a Dunán.

 

A Duna Televízió azonban nem csupán Jocit hozza el az otthonainkba, hanem sorozatpremier vezeti föl a műsorokat Pápai Joci érkeztéig: 19.30-kor kezdődik a Dunán a nagysikerű Egynyári kaland második évadának nyitó epizódja, ami garantált szórakozást kínál majd a következő hat hétben is. Ugyanitt este 20.30-tól már az Elővízió eseményeit követhetik a nézők, majd este kilenctől élőben kapcsolunk Kijevbe az Eurovíziós Dalfesztivál 2017 döntőjére, ahol Rátonyi Kriszta és Freddie várja önöket Pápai Jocival.

 

A Duna World délelőtt is tartogat meglepetéseket. 11.25-től A Noszty fiú esete Tóth Marival című Mikszáth Kálmán feldolgozást láthatják a nézők. Az 1938-ban forgatott filmet Székely István rendezte, a főszerepben Szőrényi Éva és Jávor Pál.

 

Az esti Eurovízió nemzetközi kavalkádja után a Petőfi TV hazai fellépők koncertjeivel várja a zene szerelmeseit: 22.40-től a United, éjféltől a 30Y ad koncertet a közmédia csatornáján.

 

Vasárnap 2017-es magyar dokumentumfilmmel készül a Duna World csatorna: 16.20-tól Dunának, Mekongnak egy a hangja címmel. Az M5 csatorna Márai Sándor utolsó éveit bemutató olasz-magyar koprodukciós játékfilmet tűzi műsorára Az emigráns – Minden másképp van címmel. 21.20-tól izlandi filmet mutat be a kulturális csatorna Kosok címmel, eredeti nyelven, magyar felirattal.
A Petőfi TV vasárnap esti műsorán Cannes-díjas filmet nézhetnek a közmédia nézői: 21.10-től a Magánbeszélgetések lesz látható.