Ritmikus Gimnasztika Eb az M4 Sporton

Ritmikus Gimnasztika Eb az M4 Sporton

Igazi delikát élő sporttartalomé a főszerep ezen a hétvégén: szombaton és vasárnap Ritmikus Gimnasztika Európa bajnokságot rendez Magyarország. Az M4 Sport természetesen már péntektől ott van az események sűrűjében.

Az M4 Sport természetesen péntek és vasárnap között élőben számol be a legfontosabb pillanatokról, ezért érdemes már szombat 10.45-től az M4 Sporttal tartani és élőben követni az eseményeket egészen délután kettőig. Az élő adásoknak itt természetesen nincsen vége, három órától a K&H férfi kézilabda liga döntő első mérkőzését sugározza a nemzeti sportcsatorna, majd 17.45-től a labdarúgásé a főszerep: az OTP Bank Liga Debreceni VSC – Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzés kezdődik, amit a Videoton FC – Ferencvárosi TC összecsapás követ az M4 Sport műsorán.
Vasárnap délelőtt 10.45-től újra ritmikus gimnasztikát, mégpedig a finálékat közvetíti a csatorna. 16.25-től pedig Merkantil Bank Liga Budaörs – Soroksár labdarúgó mérkőzését láthatják szurkolóink. A hétvégé kosárlabda zárja, a nemzeti bajnokság I. osztályának negyeddöntőjének ötödik mérkőzését követhetik élőben az M4 Sport műsorán.

 

Extra sporttartalomért pedig érdemes ellátogatni az m4sport.hu weboldalra, ahol szintén egymást érik az élő stream-közvetítések a magyar vonatkozású sporteseményekről.