Közleményeink

Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála, F-1 Kanadai nagydíj és Női Vízilabda Világkupa az M4 Sport hétvégi kínálatában

Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála, F-1 Kanadai nagydíj és Női Vízilabda Világkupa az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Élő kapcsolások láncolata várja most hétvégén is a nemzeti sportcsatorna nézőit.

 

Óriási bravúrral jutott be a magyar női vízilabda válogatott a Női Vízilabda Világliga Szuperdöntő négy legjobb csapata közé. Mivel ez ma derült ki, az M4 Sporton hétvégén műsorváltoztatás lép életbe annak érdekében, hogy együtt szurkolhassunk élőben női vízilabdásainknak.

 

A jelenlegi állás alapján az elődöntőnk szombaton 13.00-kor veszi kezdetét az M4 Sporton, majd a bronzmeccs vasárnap 11.30-tól, a döntő 13.00-tól látható élőben, attól függően, hogy hová jutnak a lányok.

 

14.30-tól az M4 Sport élőben közvetíti a férfi Kosárlabda NB I. döntő – 2. mérkőzését. Összecsap a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Alba Fehérvár Puebla+ válogatottja. Női kézilabda Világbajnoki selejtezővel folytatódik az élő kapcsolások sora, 16.50-től Magyarország – Szlovákia összecsapást láthatnak az M4 Sport nézői. Ezen a hétvégén a tengerentúlra utazik a Forma-1, így a kanadai nagydíj időmérő edzését háromnegyed héttől követhetik élőben az M4 Sport műsorán. Este 21.15-től érkezik a hétvége kiemelt eseménye, a Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála. A gálára az összes jegy elkelt, azonban a közmédia sportcsatornáján élőben követhetik többek között Harcsa Norbert és Bacskai Balázs rangadóját.

 

Vasárnap délután négytől a Kispályás labdarúgó Európa-bajnokságra kapcsolunk Brnoba, ahol élőben közvetíti a csatorna az Izrael – Magyarország mérkőzést. A hétvégi élő kapcsolások sorozatát a Forma-1 Kanadai Nagydíj futama zárja 19.30-tól az M4 Sport műsorán.