Közleményeink

Labdarúgás, kézilabda, kajak-kenu, Eb és Vb selejtezők a nemzeti sportcsatorna kínálatában

Labdarúgás, kézilabda, kajak-kenu, Eb és Vb selejtezők a nemzeti sportcsatorna kínálatában

 

A hétvégi élő kapcsolások sorozata már szombaton 9.50-től kezdetét veszi az M4 Sporton!

Szegedről jelentkezik a nemzeti sportcsatorna a kajakosok és kenusok első világbajnoki válogatójával. Közvetlenül utána, 11.40-től a német túraautó-bajnokság, ismertebb nevén a DTM hungaroringi versenyhétvégéjének első időmérő edzését követhetik élőben nézőink bő fél órában. Délután negyed egytől már a női kosárlabda Európa-bajnokság szlovák–fehérorosz mérkőzésével várja a nézőket a csatorna. Fél háromtól újra a Hungaroringről jelentkezik az M4 Sport csapata a DTM mogyoródi első futamával. Háromnegyed négytől férfi röplabda érkezik a képernyőre: az Európa-liga nyíregyházi fordulójának Magyarország–Izrael mérkőzését láthatják nézőink, a négycsapatos tornán a tét a négyes döntőbe jutás. Fél hattól újra női kosárlabda Eb az M4 Sport műsorán: a magyar válogatott Csehországgal találkozik.

Vasárnap DTM nyitja az élő kapcsolásokat 11.45-kor a második mogyoródi futam időmérőjével. 13.55-től irány Szeged, folytatódnak a kajak-kenu világbajnoki válogatók, majd 15.05-től a német túraautó-bajnokság második futamát közvetíti élőben a Hungaroringről az M4 Sport. A technikai sport után labdarúgással készül a csatorna, 16.45-től a Konföderációs Kupa Portugália–Mexikó csoportmérkőzését láthatják nézőink. A gyepről a parkettra költözik a csatorna, este 19.15-től szurkoljunk együtt a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely a holland csapattal játszik Eb-selejtezőt. Vasárnap 20.55-től az Alba Fehérvár Puebla+ –  Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdadöntő 5. mérkőzését sugározza az M4 Sport, amennyiben szükség lesz a mindent eldöntő összecsapásra.

Extra sporttartalomért érdemes ellátogatni az m4sport.hu weboldalra, ahol szintén egymást érik az élő streamek a magyar vonatkozású sporteseményekről, hogy ne maradjon le semmiről!