Közleményeink

422 ezer nézője volt a Magyarország szépe – Miss World Hungary élő adásának

422 ezer nézője volt a Magyarország szépe – Miss World Hungary élő adásának

 

Erős vasárnapot zártak Magyarország közszolgálati csatornái a nyári szünet kezdetén.  A legkedveltebb műsorok közé a Magyarország szépe – Miss World Hungary mellett bekerült a férfi kézilabda mérkőzés EB selejtezője, a Jelmezbál című magyar film, továbbá a Hogy volt?! című szórakoztató műsor is.

 

Vasárnap este 422 ezren követték nyomon élőben a Duna és a Duna World csatornán, ahogyan Koroknyai Virág fejére kerül a korona a szépségverseny döntőjében. Ezzel a műsor a köztévé legnézettebb műsora volt.

 

A közszolgálati csatornák nézettségi dobogójának második helyét vasárnap a magyar győzelmet eredményező sportközvetítés foglalta el. A férfi kézilabda-válogatottnak 204 ezren szurkoltak a Hollandiával vívott mérkőzésen az M4 Sporton.

 

A vasárnap harmadik helyezettje a Jelmezbál című magyar film volt, amelyet 189 ezer néző követett nyomon a Dunán, ahol előkelő helyen szerepelt még a Hogy volt?! című szórakoztató műsor, a Miss Fisher rejtélyes esetei című ausztrál krimisorozat, továbbá a Soha nem késő című olasz filmdráma is.

 

Az M1 aktuális legnézettebb műsora vasárnap a déli híradó volt, amelyet 160 ezren néztek. A reggel 8 órakor kezdődő híradó 138 ezer nézőt ültetett a képernyők elé.

 

Szombaton a Dunán 337 ezer nézővel kimagasló eredményt ért el a Gasztroangyal, továbbá 273 ezer néző volt kíváncsi az ötöslottó sorsolásra a Szerencseszombat című műsorban. A nap harmadik helyezettje az M1 aktuális déli híradója volt 194 ezer fővel.