Közleményeink

A Te Ritmusod! - az M2 Petőfi TV most már a YouTube-on is

A Te Ritmusod! – az M2 Petőfi TV most már a YouTube-on is

 

A 2015-ben indult, korosztályos műsorokat sugárzó M2 Petőfi TV hétfőtől Facebook oldalt (https://www.facebook.com/m2petofitv/), péntektől pedig saját YouTube-csatornát is kapott. A jövőben tehát nem csak a www.petofilive.hu-n találkozhatsz a csatorna tartalmaival, hanem a legnépszerűbb közösségi felületeken is.

 

Végre YouTube-on is elérhető péntektől az M2 Petőfi TV. A csatorna küldetése, hogy felsorakoztassa a legmenőbb hazai zenekarokat és koncertjeiket, elérhetővé tegyen kihagyhatatlan beszélgetéseket, valamint izgalmas filmeket és sorozatokat, így nem csak a Tuti gimi szívtiprói, hanem a hazai gyártású tini-sorozat, a Holnap Tali  is megtalálható a csatorna kínálatában. A közösségi felületeken élő bejelentkezések lesznek az ország minden pontjáról, a tópartról, a hegyről, a dombról, a legmenőbb fesztiválokról, és az M2 Petőfi TV még a föld alól is megmutatja, hogy Magyarország mennyire izgalmas hely.

Az M2 Petőfi TV közösségi felületein minden információ megtalálható a hazai könnyűzenei élet legfontosabb eseményeiről, így szó lesz a Petőfi Zenei Díjról, a VOLT Fesztiválról, a SZIGET Fesztiválról, Strand Fesztiválról, de újranézhetőek lesznek az Én vagyok itt, a Tuti gimi, a Holnap Tali, az Odaát, az A38 Hajó, illetve az Akvárium Klub műsorai is. Az M2 Petőfi TV Facebook oldalán az Én vagyok itt stábja pedig a kulisszák mögé viszi el követőit.

A Te Ritmusod! Az M2 Petőfi TV péntektől a YouTube-on:  kövesd az M2 Petőfi TV-t a világ bármely részéről mobilon, tableten, vagy számítógépen keresztül.