Forma-1, vízilabda és kajak-kenu versenyek az M4 Sport hétvégi élő közvetítéseiben

Forma-1, vízilabda és kajak-kenu versenyek az M4 Sport hétvégi élő közvetítéseiben

Pezsgő hétvégére készül az M4 Sport csatorna. A motorsportok szerelmeseit a Forma-1, Forma-2 és a GP3 élő közvetítései várják, de a vízilabda és a kajak-kenu rajongók sem maradnak izgalmas pillanatok nélkül.

A szombati élő közvetítések sorát 10.55-kor a Forma-1 Osztrák Nagydíj 3. szabadedzése nyitja meg, amelyet 13.45-kor az időmérő edzés követ. 15.35-kor a Forma-2 Osztrák Nagydíj futamát láthatják a nézők. 17.15-től a versenyautókat csónakokra cseréli a csatorna és a Kajak-kenu Vb II. válogatóját közvetíti. 19.30-tól pedig a Férfi vízilabda BENU Kupa lesz látható, amelyen Magyarország Németországgal fog megmérkőzni.

Vasárnap 9.05-től újra az együléses autóverseny rajongóit várja a képernyők elé az M4 Sport, érkezik a GP3 Osztrák futamának élő közvetítésére, amit 10.15-től a Forma-2 Osztrák futama követ. 11.16-kor a Férfi vízilabda BENU Kupa mérkőzés lesz látható, amelyen Magyarország Romániával mérkőzik meg. A hétvégi élő közvetítések sorát a délután fél kettőkor kezdődő Forma-1 Osztrák Nagydíj Futama zárja.

Ezen kívül exkluzív tartalmakkal, érdekességekkel és élő közvetítésekkel várja a nézőket az m4sport.hu oldala is.