Közleményeink

Több mint félmilliós nézettség az M4 sportcsatornán a Forma-1 futama alatt

Több mint félmilliós nézettség az M4 sportcsatornán a Forma-1 futama alatt

 

Vasárnap több mint félmillióan követték nyomon a Forma-1 osztrák nagydíját és kiemelkedő nézettséget ért még el a szombati időmérő edzés is.

A vasárnapi osztrák Forma-1 futam élő közvetítését fél millióan nézték, amely 22,3 %-os közönségaránynak felelt meg. Kiváló eredménnyel zárt a szombati időmérő edzés is, amely 290 ezer nézővel és 16%-os közönségaránnyal büszkélkedhet. A Forma-1 szabadedzés 9%-os közönségarány mellett 105 ezer nézőt vonzott.

A vasárnapi BENU Kupa Férfi vízilabda mérkőzést, Magyarország és Románia összecsapását 5,6%-os közönségaránnyal 98 ezren követtek figyelemmel.

Ezen a héten fordul rá az M4 Sport hazánk történetének eddigi legnagyobb sportrendezvényére, a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokságra, ahonnan péntektől minden magyar érintettséggel rendelkező versenyt élőben közvetít a csatorna. A világbajnokság megnyitóját a Duna, a Duna World és az M4 Sport mellett az m4sport.hu is 21.00 órától élőben közvetíti, a portálon további exkluzív tartalmak is elérhetők lesznek egészen a vb végéig.