Közleményeink

Szinkronúszás, vízilabda, műugrás és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

Szinkronúszás, vízilabda, műugrás és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Izgalmas mérkőzésekkel, a vizes világbajnokság versenyeivel, szinkronúszással, műugrással, vízilabdával, továbbá futballal várja a nézőket az M4 Sport ezen a hétvégén.

Szombaton 10.45-kor szinkronúszás szabadgyakorlat-kombináció döntőjével kezdődik az M4 Sport élő kapcsolásainak sora a Városligetből. 13.50-től műugrás páros vegyes 3 méteres döntővel folytatódik a közvetítés a Duna Arénából.

17.45-től a labdarúgáson a sor: az OTP Bank Liga 2. fordulójában a DVTK – Budapest Honvéd összecsapást láthatják nézőink a nemzeti sportcsatornán.

20.10-től a női vízilabda nyolcaddöntővel ismét a budapesti vizes világbajnokságé a főszerep, ahol Oroszország csapata Hollandiával mérkőzik.

Vasárnap délelőtt úszás selejtezőket láthatnak a nézők, 13.15-től és 14.45-től férfi vízilabda mérkőzések kerülnek a képernyőre. Zárja a hetet férfi vízilabdával:  20.15-től  a férfiak nyolcaddöntőjét közvetíti élőben a csatorna!

Az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be. A sportcsatorna élő adása és az extra tartalmak elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.