Tarol a FINA az M4 Sporton

Tarol a FINA az M4 Sporton

 

Gratulálunk az érmeseknek! Továbbra is a magyar érdekeltségű versenyszámok a legnépszerűbbek.

Hétvégén elkezdődtek az úszószámok, egy ország szorított a magyar sportolókért.

Kiemelkedő nézettséget hozott a vasárnap este 18.53-kor startoló férfi 4X100 méter gyorsváltó döntője,  valamint 19.08-tól a női 4X100 méter gyorsváltó. A döntő pillanatokat 671 ezren nézték, így ez 20,6% közönségarányt jelentett a sportcsatornának. A versenyszámokat követő eredményhirdetést még ennél is többen, szám szerint 680 ezren követték figyelemmel 19,7% közönségarány mellett. A délelőtt 11.40-kor kezdődő női 4×100 méter gyorsváltót is több mint félmilliónyian követték, ezzel az úszás lett a hétvége legnézettebb versenyszáma.

A vasárnap koradélutáni műugrás 298 ezer nézőt érdekelt 13,5%-os közönségarány mellett, továbbá az M4 Sport szakértőinek stúdióbeszélgetései a nap folyamán 4-600 ezres nézettség mellett többször meghaladták a 20%-os közönségarányt.

A szombat kora délutáni Hollandia – Magyarország női vízilabda mérkőzést 215 ezren látták 11,3%-os közönségarány mellett, a Budapest Honvéd és a DVTK futballmeccsének élő közvetítését pedig 208 ezren követték nyomon, amely 7,4% közönségarányt jelentett.

A péntek esti férfi vízilabda mérkőzés is kimagasló eredményt ért el. A magyar válogatott 13:7-es diadalát fél millióan követték figyelemmel az M4 Sporton, amely 14,6%-os közönségaránynak felelt meg.

Az elmúlt héthez hasonlóan ezen a héten is a vizes világbajnokságé a főszerep az M4 Sporton. A nemzeti sportcsatorna minden magyar érintettségű mérkőzésről élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be. A csatorna élő adása és az extra tartalmak elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Vasárnap az M4 Sport mellett az M2 Gyerekcsatorna is piacvezető volt. Az M2 Magyarország kedvenc gyerekcsatornája, válogatott, minőségi magyar és külföldi mesefilmekkel és vasárnap a 4-12 éves célcsoport körében a reggel hattól este nyolcig terjedő idősávban az átlagos közönségarányt tekintve a legnépszerűbb csatorna volt.