Közleményeink

Az M4 Sporton a #vízösszeköt - 645 ezren szurkoltak Katinkának az aranyért a TV előtt

Az M4 Sporton a #vízösszeköt – 645 ezren szurkoltak Katinkának az aranyért a TV előtt

 

Magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság versenyszámai: az első magyar aranyérem megszületését 645 ezren ünnepelték az M4 Sport képernyői előtt, női vízilabdásainknak 575 ezren, a 200 gyorsúszás középdöntőjének 564 ezren drukkoltak.

Hosszú Katinka fényes győzelmét 645 ezren követték nyomon élőben a nemzeti sportcsatornán, amely 20,7% közönségarányt jelentett. Ezáltal a 200 méteres női vegyes úszás este hétkor kezdődő döntője volt a hétfő este legnépszerűbb eseménye.

A hétfő este negyed kilenc után kezdődő Magyarország-Kanada női vízilabda mérkőzés 575 ezer nézőt vonzott, amely 15,7% közönségaránynak felelt meg. Az este háromnegyed hétkor kezdődő férfi 200 méteres gyorsúszás középdöntőjét 18,5%-os közönségarány mellett 564 ezren látták

Az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be, ahogyan a nap végén pedig terjedelmes összefoglalókban mutatjuk meg nézőinknek a teljes nap összefoglalóit. Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.