Gasztoangyal, Tóth János, Top secret és Vanília égbolt a közmédia hétvégi műsorán

Gasztoangyal, Tóth János, Top secret és Vanília égbolt a közmédia hétvégi műsorán 

 

Ezen a hétvégén is folytatódnak Tóth János kalandjai, főszerepben Mucsi Zoltánnal, majd Gasztroangyal és a közönségsiker francia vígjáték, a Taxi mellett a Vanília égbolt várja a közmédia nézőit a hétvégén.

Szombaton 16.25-től vetíti a Duna Tóth János kalandjait. Délután öttől a Gasztroangyalt, este fél nyolctól pedig a Taxi című nagysikerű francia akcióvígjátékot láthatják a közmédia főcsatornájának nézői. A Duna World 21.35-től a Hannibál tanár úr című 1956-ban készült kultikus magyar filmdrámát kínálja Szabó Ernő, Kiss Manyi és Gobbi Hilda főszereplésével.

Az M2 Petőfi TV 20.15-től sugározza az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai kalandfilmsorozatot. Az M3 23.30-tól a Falusi idillel várja a klasszikus filmek kedvelőit. Az M5-ön pedig 18.15-től látható a Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című ismeretterjesztő sorozat következő része.

Vasárnap 13.20-tól Múzeumtúrára invitál a Duna a Franciaországban található Ussé-i kastélyba, este fél nyolc után pedig a Jackie Chan: Az elveszett zsaru című film látható a Dunán. A Duna Word szintén vasárnap, 19.25-től tűzi műsorára a Hazajáró című magazinműsort.

Az M2 15.40-től Grimm meséiből: Öcsi és Nővérke kalandjaival várja a kicsiket, az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában pedig 21.10-től a Vanília égbolt című amerikai film lesz látható Tom Cruise, és Nicole Kidman főszereplésével. Az M3 vasárnap este a Top secret című 1984-es amerikai-angol akcióvígjátékot vetíti Val Kilmer és Omar Sharif alakításával. Az M5 csatornán pedig este hat órától tekinthető meg a Michael Palin: Új Európa című angol dokumentumsorozat következő része.