Kosárlabda, hazai NBI, NBII, felvidéki foci, és autóverseny az M4 Sport hétvégi kínálatában

Kosárlabda, hazai NBI, NBII, felvidéki foci, és autóverseny az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Izgalmas sporteseményeket tartogat a nemzeti sportcsatorna a hétvégére. Kosárlabda mérkőzés, futball és autóverseny is várja a sport szerelmeseit.

Szombaton 15 órától férfi kosárlabda felkészülési mérkőzéssel kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A székesfehérvári helyszínen Magyarország és Izland csapata mérkőzik egymással.

Aztán szombaton este negyed hattól a Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good és  Gyirmót FC Győr csapatának futballmérkőzését láthatják élőben a nézők. Negyed kilenctől az OTP Bank Ligában pedig igazi parázs meccs, az Újpest FC – DVTK mérkőzés kerül képernyőre.

Vasárnap délután ismét a férfi kosárlabda kerül a nemzeti sportcsatorna fókuszába. A Magyarország-Izland felkészülési mérkőzés második meccsét 13.45-től élőben közvetíti Székesfehérvárról a csatorna. 16 órától a gumiabroncsoké a főszerep: a német DTM autóverseny-sorozat 2. futamát közvetíti az M4 Sport Zandvoortból.

A hétvégi élő közvetítések sorát este hat órától a Dunaszerdahely – Zsolna felvidéki bajnoki labdarúgó mérkőzés közvetítésével zárja a csatorna.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon, valamint az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára.