Közleményeink

Kajak-kenu, Forma-1, hazai labdarúgás és GP3 az M4 Sport hétvégi kínálatában

Kajak-kenu, Forma-1, hazai labdarúgás és GP3 az M4 Sport hétvégi kínálatában

Ezúttal is tartalmas szórakozást kínál az M4 Sport a sportrajongóknak. Kajak-kenu, Forma-1, illetve hazai NB I és NB II futballmérkőzések is követhetőek a nemzeti sportcsatornán.

Kajak-kenu Világbajnoksággal kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport ezen a hétvégén. A versenyzőknek szombaton délelőtt tíz óra után szurkolhatnak a sportág rajongói, majd a csónakok után a versenyautóké lesz a főszerep: háromnegyed kettőtől közvetíti a nemzeti sportcsatorna a Forma-1 Belga Nagydíj időmérő edzését, amelyet négy órától a Forma-2 Belga Nagydíj első futama követ.

Este háromnegyed hatkor a futball rajongóit várja az M4 Sport, ahol élőben követhető az OTP Bank Liga: Vasas FC – Paksi FC összecsapás, majd negyed kilenctől szintén hazai élvonalbeli bajnoki meccset, a Budapest Honvéd – Debreceni VSC mérkőzést adja a csatorna.

Vasárnap kilenc órától a GP3 Belga Nagydíj második futama, majd háromnegyed tíztől a Kajak-kenu Világbajnokság versenyszámai láthatók az M4 Sport képernyőin.

Délután egy órától a Kamion Eb Hungaroring harmadik futamát, fél kettőtől a Forma-1 Belga Nagydíj futamát, négy óra után pedig a Kamion Eb Hungaroring negyedik futamát közvetíti a csatorna.

16.50-től Merkantil Bank Liga: WKW ETO FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre NB II-es futballmérkőzés kerül a képernyőre, majd a hétvégi élő közvetítések sorát az este hét óra után kezdődő OTP Bank Liga: Videoton FC – Ferencvárosi TC mérkőzéssel zárja az M4 Sport.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon, valamint az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára.