Új kommentátorral, megújult Sportreggelivel, továbbra is a legizgalmasabb közvetítésekkel jelentkezik ezen az őszön Magyarország legnézettebb sporttelevíziója, az M4 Sport

Új kommentátorral, megújult Sportreggelivel, továbbra is a legizgalmasabb közvetítésekkel jelentkezik ezen az őszön Magyarország legnézettebb sporttelevíziója, az M4 Sport


A legtöbb élő közvetítés, a legtöbb nemzeti bajnokság, a legtöbb hazai és nemzetközi foci – ezen az őszön sem maradnak az M4 Sport nézői válogatott sportcsemegék nélkül. Az őszi műsorstruktúrát egy új igazolás, a rutinos és tapasztalt Varga Ákos segíti kommentátorként, a megújult Sportreggeli pedig tökéletes arra, hogy dinamikusan induljon a nap. Az M4 Sport a legjobb nemzetközi klubsorozatokat, labdarúgó VB-selejtezőket és a FIFA klubvilágbajnokság valamennyi mérkőzését is elhozza a nézők otthonaiba az ősszel is. Természetesen nem maradnak ki a hazai csapatsportok sem, vagyis labdarúgó NB I mérkőzésein, az élvonalbeli kosár- és kézilabda, jégkorong, valamint vízilabda meccsein is élőben szurkolhatunk kedvenc csapatainknak, ahogyan egyéni sportolóink küzdelmeit is megmutatja majd az M4 Sport.

Új kommentátorral erősített az M4 Sport:  Varga Ákos szeptember 1-én, a férfi kosárlabda EB kommentátoraként kezdi M4 Sportos pályafutását. Személyében egy olyan erősítés érkezett a csatornához, aki igazán univerzális kommentátor, hiszen labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong közvetítéseken is lehet majd vele találkozni, ahogyan a tenisz kommentálása is közel áll hozzá.

Továbbra is kizárólag az M4 Sport közvetíti a sokak által szeretett Forma-1 futamait. Számukra az a csatorna jó híre, hogy ebben az évadban kifejezetten érdekfeszítővé váltak a futamok, mert Vettel és Hamilton párharca mostanra igazán izgalmas és nézhető bajnokságot eredményezett. Aki továbbra sem akar lemaradni az F-1 kulisszatitkairól, annak az M4 Sport a televíziója.

Az ősz a nemzetközi labdarúgásban is kiélezett helyzeteket hoz, ezért az M4 Sport a Bajnokok Ligája mérkőzések és az azt követő meccsértékelések rendjét is újratervezte: szeptember 12-től, a Barcelona-Juventus meccstől minden játéknapon az adó adja a toppmeccset, majd az összes többiről összefoglalót sugároz rövidebb és gyorsabb formában, hogy a szurkolók 23:30-ra teljes képet kapjanak a történésekről, aztán később még egy izgalmasnak ígérkező összecsapást is teljes egészében műsorra tűz, de már felvételről. Az M4 Sport másnap, szeptember 13-án a főtábla legmagyarabb csapatát, a Leipziget is megmutatja. Gulácsi Péter és a másodedző Lőw Zsolt csapata az előző szezonban elődöntős Monaco ellen vívja története első mérkőzését a sorozatban. Gulácsi már korábban is föltűnik az M4 Sport képernyőin, hiszen a magyar válogatott összes világbajnoki selejtezője – kezdésként augusztus 31-én a Magyarország-Lettország, majd szeptember 3-án a Magyarország-Portugália találkozó -, valamint felkészülési mérkőzés is az M4 Sporton lesz látható, az év végéhez közeledve pedig az ország legkedveltebb sportcsatornáján derül ki, hogy meglesz-e a Real Madridnak a címvédés a Klub világbajnokságon. A nemzetközi futball mellett természetesen a hazai is középpontban lesz: az OTP Bank Liga mellett szeptember közepétől a Magyar Kupa történéseit is nyomon követhetik nézőink a GÓÓÓL! című magazinműsorban is.

Szeptemberben igazi sportos nagyüzem lesz az M4-en. A hazai és nemzetközi labdarúgás mellett az adó közvetíti a kosárlabda Eb-t, amin két évtized után újra részt vesz a magyar válogatott is, a női röplabda Európa Bajnokságot, amin szintén szurkolhatunk hazánk legjobbjainak, és a hónap végétől a magyar érdekeltséggel is bíró Rövidpályás Korcsolya Világkupát is, ahol a magyarok, különösen a Liu-testvérek éremesélyesnek számítanak, és amely versenysorozat első állomását Budapesten rendezik meg.

A technikai és csapatsportok mellett az M4 Sporton a legjobb egyéni sportteljesítményekért is drukkolhatnak a nézők: ennek megfelelően Montreálból Tornász Világbajnokságot közvetít a csatorna, az egyik esélyes Berki Krisztián, aki hosszabb idő elteltével itt mutathatja meg, hogy már teljesen a múlté korábbi sérülése, míg a nőknél már biztosan indulhat az Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia és az Eb-bronzérmes Dévai Boglárka is.

November 3-12. között a Budapesten megrendezésre kerülő Kick-Box Világbajnokság lesz látható az adón, majd decemberben Koppenhágába kalauzolja nézőit Magyarország legnézettebb sportadója, ahol is a Rövidpályás Úszó Eb-n szurkolhatunk újra a FINA Budapesti Vizes Vb-n közönségkedvenccé vált magyar úszóknak.

A legjobb sportesemények mellett a reggelindító Sportreggeli magazinműsor is átalakul az őszi évadra: a szerkesztők és a műsorvezetők egy aktuális műsort készítenek, melyben a beszélgetéseket elemzések, tudósítások és sporthírek színesítik. A nemrégiben a képernyőn bemutatkozó Szalay Edit műsorvezető-társai Kovács Kokó István és Berkesi Judit lesznek, akik minden reggel elhozzák a nézőknek a hazai élvonalbeli kosár-, kézi-, vízilabda és labdarúgás, valamint a teljes magyar sportélet legfrissebb híreit.