Közleményeink

Magyar válogatott selejtező, Judo Vb, F-1, kézilabda és kosárlabda az M4 Sport hétvégi kínálatában

Magyar válogatott selejtező, Judo Vb, F-1, kézilabda és kosárlabda az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

A sportmérkőzések legjava kerül terítékre ezen a hétvégén is az M4 Sporton. Vasárnap este nyolc után játszik világbajnoki selejtezőt a magyar futballválogatott Portugália csapatával, de ezen kívül Judo, Forma-1, női kézilabda és férfi kosárlabda is várja a nemzeti sportcsatorna nézőit.

Szombaton 9.50-től kezdi meg élő adását az M4 Sport, mégpedig a budapesti Judo Vb versenyeivel, aztán 13.45-től a Forma-1 Olasz Nagydíj időmérő edzését láthatják a nézők, majd Budapestre kapcsol vissza a csatorna, mert 13.45-től ismét a Judo Világbajnokságé a főszerep. Este fél héttől a K&H női kézilabda liga: Győri Audi ETO KC – DVSC-TVP mérkőzést követhetik nyomon a képernyők előtt ülők. A férfi kosárlabda Eb Magyarország – Montenegró mérkőzését pedig este tíz órától láthatják majd az M4 Sport nézői felvételről.

Vasárnap délelőtt kilenc órától a GP3 Olasz Nagydíj 2. futama kerül élőben az M4 Sport képernyőjére, majd tíz órától a Forma-2 Olasz Nagydíj 2. futamát vetíti a sportcsatorna, déltől pedig a Judo Vb versenyszámai következnek. A Forma-1 Olasz Nagydíj futamára vasárnap délután fél kettőtől kerül sor, majd fél öttől ismét a cselgáncs világbajnokság versenyszámai láthatóak.

A Magyarország – Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőn hazánk csapatának vasárnap este nyolc órától szurkolhatnak a nézők az M4 Sport képernyői előtt.

További extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Hajrá, magyarok!