Hétfőn kezdődik a Holnap Tali új évada

Hétfőn kezdődik a Holnap Tali új évada

 

A Petőfi Gimi 11. osztályának legújabb kalandjait már a Petőfi Live-on láthatják a nézők.

Negyedik évadával folytatódik a közmédia fiataloknak szóló websorozata. A Holnap Tali új részei szeptember 4-től minden hétköznap 18 órakor kerülnek fel a www.holnaptali.hu-ra, de a Petőfi Live (www.petofilive.hu ) weboldalról is egyetlen kattintással elérhetőek lesznek.

A megújult weboldalon még több érdekesség szerepel a sorozatról és a szereplőkről, valamint a korábbi epizódokat is vissza lehet nézni. Ezen kívül extra videókat és fotókat is elérhetnek a látogatók. Az oldal egyik legérdekesebb része az #ismerj meg minket! fül, ahol a sorozat szereplői saját szavaikkal mutatkoznak be.

A Holnap Tali című ifjúsági sorozat 2016-ban indult. Egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimnáziumban játszódik. A sorozat középpontjában a 11. osztály diákjai állnak: Lara, Bori, Soma, Míra, Csabi és Miki. Az első két évadban találkozhattunk Gergővel is, aki rövid pihenő után az új évadban ismét visszatér. Az izgalmakban, szerelemben és érzelmekben bővelkedő sorozat rendszeresen foglalkozik a mai tinik problémáival is.

A negyedik évad premierje alkalmából szeptember 4-én este 21.30-tól az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában a Holnap Tali producere, Kirády Attila és supervising producere, Gábor Endre lesz a vendég, akik mesélnek az új részekről, a forgatásokról, valamint a készülő Holnap Tali musicalről is.

A Holnap Tali további online felületei:

Honlap: www.holnaptali.hu

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/holnaptali/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/holnap_tali/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYJYhtN5sApYshb3vqf625Q