Közleményeink

Találkozz a Holnap Tali sztárjaival a Pesti Magyar Színházban!

Találkozz a Holnap Tali sztárjaival a Pesti Magyar Színházban!

 

A közmédia online sorozata, a Holnap Tali meghódítja a világot jelentő deszkákat: SunCity – a Holnap Tali!- musical címmel november 17-től láthatják a sorozat alapján készült musicalt a rajongók: a fordulatos történetet Szente Vajk álmodja színpadra.

 

Szombaton a Színházak Éjszakáján azonban nem csak a jegyeket vásárolhatják meg az érdeklődők 20% kedvezménnyel a Pesti Magyar Színházban, de este hét órától találkozhatnak Somával, Csabikával, Larával, Mikikével és Lillával is. Lesz nyereményjáték is, gazdára talál 10 darab Holnap Tali hátizsák és sok Holnap Talis karszalag.

 

A musical a közmédia immár negyedik évadát élő diák web-sorozatából már jól ismert arcok, Lara, Soma, Mikike, Csabi és a többiek hol kacagtató, hol könnyfakasztó mindennapjait mutatja be a tomboló nyárban, miközben a Petőfi Gimiben tart a nyári szünet: szerelem és féltékenység, barátság és hűtlenség, insta és snapchat és persze szemtől-szembe vallomások.

 

Az egyre nagyobb rajongótáborral rendelkező tinitörténet szuper zenével először Magyarországon, a Pesti Magyar Színházban.

 

Közönségtalálkozó szeptember 16-án 19.00-tól a Pesti Magyar Színházban.