Röplabda Női Eb és hazai futball az M4 Sport hétvégi műsorán

Röplabda Női Eb és hazai futball az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Izgalmas futballmérkőzésekkel várja a nézőket az M4 Sport. Azonban a hazai NB I-es és NB II-es futball mellett a röplabda szerelmesei is megtalálhatják számításukat a nemzeti sportcsatorna képernyői előtt, ugyanis szombaton a magyar válogatottnak szurkolhatunk a Röplabda Női Eb-n.

 

Röplabda Női Eb közvetítésével kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Magyarország – Lengyelország mérkőzésre szombaton délután négy órakor kerül sor.

Ezt követően a futballé a főszerep. Este negyed héttől az OTP Bank Ligában a Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC mérkőzést közvetíti a csatorna. Fél kilenctől pedig a Videoton FC – Budapest Honvéd összecsapást láthatják a nézők.

A Merkantil Bank Liga BFC Siófok – Vác FC futballmérkőzés vasárnap délután fél öttől, élőben látható a nemzeti sportcsatornán. Este tízkor pedig a Röplabda Női Eb Azerbajdzsán – Lengyelország összecsapással zárja hétvégi közvetítéseinek sorát az M4 Sport.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.