Maláj Nagydíj, Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa és határon túli magyar foci az M4 hétvégi kínálatában

Maláj Nagydíj, Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa és határon túli magyar foci az M4 hétvégi kínálatában

 

A Forma-1 ezen a versenyhétvégén Malajziába érkezik. Az M4 Sport nézői a szombat reggeli a 3. szabadedzést is élőben követhetik 7.55-től Magyarország legkedveltebb sportadóján.

Malajzia után Magyarországra kapcsol a csatorna, 12.15-től motorsport következik: Classic Endurance Q2 a Hungaroringről, majd a benzingőzből a jégre kalauzolja nézőit az M4 Sport: a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa eseményeit 13.45-től követhetik élőben. A szombatot még két futballrangadó is gazdagítja: este hattól a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Ferencvárosi TC mérkőzést, később 20.30-tól az OTP Bank Ligában a Budapest Honvéd – Vasas FC mérkőzés láthatják nézőink.

Vasárnap fél kilenctől Stúdió, majd kilenc órától indul a Forma-1 Maláj Nagydíj, ezt követi a Classic Endurance R1 Hungaroring futam a motorsportok szerelmeseinek.

Délután kettőtől élőben kapcsol a csatorna a Gyorskorcsolya Világkupára, majd újra labdarúgás: 16.50-től a Merkantil Bank Ligában Nyíregyháza – ETO FC Győr mérkőzést láthatnak a nézőink, 19.30-től pedig román, de magyar érintettségű bajnoki mérkőzést láthatunk az M4 Sporton az ACS Sepsi OSK Sepsiszentgyörgy – FC Steaua Bukarest főszereplésével.