Közleményeink

Gyorskorcsolya, női kézilabda, autóverseny és futball az M4 Sport hétvégi élő közvetítései között

Gyorskorcsolya, női kézilabda, autóverseny és futball az M4 Sport hétvégi élő közvetítései között

 

Autóversenyek széles választékával, a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámaival, női kézilabdával és világbajnoki selejtezővel, illetve NB II-es hazai futballal várja a nézőket hétvégén Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

 

A Forma-1 Japán Nagydíj 3. szabadedzésével kezdi a hétvégi élő közvetítések sorát az M4 Sport. Az autóversenyek szerelmeseit szombat hajnali 4.55-től várja a képernyők elé a nemzeti sportcsatorna. Az időmérő edzést pedig 8 órától láthatják a nézők. A GP3 Jerez Nagydíj 1. futamát 11 órától, a Forma-2 Jerez Nagydíj 1. futamát pedig 14 órától tűzi műsorára az M4 Sport.

A dordrechti Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámainak élő közvetítése 16.45-től látható az nemzeti sportcsatornán, amelyet kézilabda közvetítés követ. A K&H női kézilabda liga: Siófok KTC KFT – ÉRD mérkőzést 18.15-től tűzi műsorra a csatorna.

A Svájc – Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőt 20.45-től közvetíti az M4 Sport.

Vasárnap reggel 7-kor kezdődik a Forma-1 Japán Nagydíj futama, amelyet 11 órától a GP2 Jerez Nagydíj 2. futamának élő közvetítése követ, majd 15 órától a futballé a főszerep a csatornán. Ekkor kezdődik a Merkantil Bank Liga: Kisvárda Master Good – Budaörs mérkőzés. A Magyarország – Mexikó kispályás labdarúgó világbajnoki mérkőzés közvetítésével 22.45-től zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport.

 

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.