Közleményeink

Túraautó-világbajnokság, női vízilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

Túraautó-világbajnokság, női vízilabda és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

 Női vízilabda-mérkőzést, túraautó-világbajnokságot és NB I, illetve NB II-es hazai futballmérkőzéseket tűz műsorára ezen a hétvégén Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

 

Szombaton a WTCC Túraautó-világbajnokság kínai kvalifikációjával 9.10-től kezdi meg hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport.

A futball rajongóit 15.30-tól várjuk a képernyők elé. Ekkor kezdődik az OTP Bank Liga: DVTK – Vasas FC mérkőzés a nemzeti sportcsatornán.

Az estéhez közeledve a vízilabdáé a főszerep. A Női Vízilabda OB: Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – FTC mérkőzést 17.45-től láthatják a nézők, amelyet ismét futballközvetítés követ. Az OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport.

Vasárnap a WTCC Túraautó-világbajnokság 1. futamát 8.20-tól láthatják élőben a nézők. A 2. futam 10.30-kor kezdődik. A Merkantil Bank Liga: Gyimrót FC Győr – MTK Budapest mérkőzés közvetítése 15 órától kezdődik. Ezt követően román bajnoki labdarúgó mérkőzést láthatnak: az ACS Sepsi OSK Sepsiszentgyörgy csapata vívja meccsét az FC Astra Giurgiuval.

Élő adás és további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.