Továbbra is várjuk a dalokat!

Továbbra is várjuk a dalokat!

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a nagy érdeklődést és a zenei szakma kérését figyelembe véve november 20-ig meghosszabbítja A DAL 2018 pályázatra való jelentkezést.

 

A pályázóknak november 20-án éjfélig van lehetőségük feltölteni a www.mediaklikk.hu/adal oldalra pályaműveket, hogy A Dal 2018 indulói között lehessenek. Idén is érdemes a megmérettetésre jelentkezni, hiszen a hetedik alkalommal látható dalválasztó show-ban nemcsak Magyarország legjobb dalát keresi és választja majd ki a zsűri és a közönség, hanem értékes szakmai díjakat is lehet nyerni. „A Dal 2018 Legjobb Dalszövege” és a „A Dal 2018 Felfedezettje” elismerések mellett jövőre is lesz online Akusztik Dalverseny, valamint A Dal 2018 nyertese képviselheti Magyarországot Lisszabonban a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon 2018 májusában.

 

Az ország legnagyobb zenei versenyére idén még egyszerűbb a jelentkezés: a www.mediaklikk.hu/adal oldalon szükséges kitölteni a jelentkezési lapot, valamint itt kell feltölteni a szükséges anyagokat, és itt szerepel A Dal 2018 részletes pályázati kiírása is.