Gasztroangyal, Magyarország, szeretlek! Ezek voltak a legnézettebbek a hétvégén

Gasztroangyal, Magyarország, szeretlek! Ezek voltak a legnézettebbek a hétvégén

 

Magas nézettséggel zártak a közmédia műsorai a legutóbbi hétvégén. Továbbra is közkedvelt a Gasztroangyal, a Szerencseszombat és a Magyarország, szeretlek! című műsor is.

A Gasztroangyal szombat este öt órakor kezdődő adását 419 ezren nézték a Dunán, amely 12,2%-os közönségaránynak felelt meg, a Szerencseszombat – Luxor, Joker és Ötöslottó sorsolási showműsort pedig 345 ezren követték figyelemmel a Duna Televízió képernyői előtt szombat este fél hét után.

A Csárdáskirálynő című magyar-német operettfilmet 224 ezren látták 15.11-től, de a Duna este hat órakor kezdődő híradóját is 217 ezren nézték. A szombaton fél nyolckor kezdődő  DVSC – Videoton FC labdarúgó-mérkőzést 176 ezren, a fél négykor kezdődő Újpest FC – Budapest Honvéd összecsapást pedig 159 ezren követték figyelemmel az M4 Sport képernyői előtt.

Vasárnap a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőt este fél nyolc után 378 ezren látták, amely 7,9%-os közönségarányt jelentett a Duna Televíziónak. Az Alpesi őrjárat című olasz filmsorozat pedig 250 ezer nézőt ültetett a Duna képernyői elé este fél hét után. Az Egy szoknya, egy nadrág című magyar filmet 237 ezren látták vasárnap fél négy után, a Hogy volt?! című este öt órakor kezdődő szórakoztató műsort pedig 228 ezren kísérték figyelemmel.