Labdarúgás és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Labdarúgás és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Ezen a hétvégén a futball és a vízilabda szerelmeseinek kínál izgalmas összecsapásokat a nemzeti sportcsatorna. Képernyőn lesz a Férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntője és döntője, továbbá több hazai NB I-es, illetve NB II-es labdarúgó-mérkőzés is.

Az OTP Bank Liga: DVSC – Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzéssel 15.30-tól kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Ezt követően 17.45-től a Férfi vízilabda Magyar Kupa második elődöntőjét láthatják, amelyben a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – FTC-PQS Waterpolo csapatai mérik össze tudásukat.

Vízilabda után ismét a foci kerül a fókuszba. 19.30-tól az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC – Videoton FC mérkőzést tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a Merkantil Bank Liga: MTK Budapest – Aquvital FC Csákvár mérkőzés 15 órától látható az M4 Sporton. Futball után vízilabda következik. 17.45-től a Férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjét tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.