Kosárlabda, jégkorong és a 2017-es év legnagyobb sporteseményeinek összefoglalója az M4 Sport hétvégi műsorán

Kosárlabda, jégkorong és a 2017-es év legnagyobb sporteseményeinek összefoglalója az M4 Sport hétvégi műsorán

Kosárlabda- és jégkorongmérkőzés élő közvetítésével, továbbá a 2017-es év legnagyobb sporteseményeinek – köztük a Vizes és az Atlétikai VB – összefoglalójával várja a nézőket az ünnepi hosszú hétvégén a nemzeti sportcsatorna.

Szombaton a Férfi kosárlabda NB I.: Egis Körmend – Atomerőmű SE mérkőzéssel 15.45-kor kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Este az év legnagyobb sporteseményeiről láthatnak összefoglalót. A Kajak-kenu 18 órától, az Atlétikai VB 19 órától, a Magyar Futball összefoglalója a Góóól című műsorban pedig 20 órától tekinthető meg a nemzeti sportcsatornán.

Vasárnap 18 órától tűzi műsorára az M4 Sport a 2017-es Vizes VB összefoglalóját Füredtől a toronyig, Hosszú és társai, Itthon a női póló, Ezüst nyár és Összefoglaló alcímeken, amelyeket másnap reggel megismétel Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.

Karácsony másnapján, kedden jégkorongmérkőzéseket láthatnak élőben. Az Erste Liga: DVTK Jegesmedvék – UTE összecsapást 15.45-től követhetik nyomon a képernyők előtt ülők. Az EBEL: Fehérvár AV19 – Black Wings Linz jégkorongütközetet pedig 18.45-től láthatják.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.