Kézilabda, jégkorong és a Forma-1 idei legizgalmasabb pillanatai az M4 Sport hétvégi műsorán

Kézilabda, jégkorong és a Forma-1 idei legizgalmasabb pillanatai az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Kézilabda liga és jégkorongmérkőzés élő közvetítésével, továbbá a 2017-es év legizgalmasabb Forma-1-es pillanataival és futamaival búcsúztatja az óévet a nemzeti sportcsatorna.

Kézilabda ligával kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A K&H női kézilabda liga: FTC-Rail Cargo Hungaria – Dunaújváros Kohász KA mérkőzést szombaton 15 órától tűzi műsorára a csatorna. Ezt követően a jéghokin a hangsúly. A Jégkorong – EBEL: Fehérvár AV19 – Orli Znojmo összecsapást 17.45-től láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői.

Vasárnap, az év utolsó napján, egész nap a Forma-1 idei legizgalmasabb pillanatairól lesz szó. A Boxutca szilveszteri kiadása 9 órakor kezdődik, de újranézhetik a Forma-1 2017-es legizgalmasabb futamait is. 10 órától az Azeri Nagydíj, 14 órától a Hungaroring Magyar Nagydíj, 17.30-tól pedig a Szingapúri Nagydíj futamát tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája, de a Boxutca – Szilveszter többször is jelentkezik a nap folyamán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.