Légi parádé, tenisz, kézi- és vízilabda, illetve hoki az M4 Sport hétvégi műsorán

Légi parádé, tenisz, kézi- és vízilabda, illetve hoki az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Széles választékkal készül hétvégére Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A tenisz kedvelői mellett a Red Bull Air Race, a kézi- és vízilabda, illetve a jégkorong rajongói is csemegézhetnek az élő közvetítések között.

Szombaton a Red Bull Air Race közvetítésével kezdi hétvégi élő műsorainak sorát az M4 Sport. Az Abu Dhabiban megrendezett mérkőzést 13 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A légi parádét követően a teniszre fókuszál az M4 Sport. A Tenisz Davis Kupa Belgium – Magyarország összecsapást 14.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.

Este a kézilabdán a hangsúly. A K&H Férfi Kézilabda Liga: Grundfos Tatabánya KC – Balatonfüredi KSE mérkőzést 18 órától követhetik nyomon az M4 Sport nézői, amelyet vízilabda követ. A Férfi Vízilabda OB.: Pannergy-Miskolci Vízilabda Club – ZF Eger összecsapást 20 órától láthatják.

Vasárnap folytatódik a Tenisz Davis Kupa. Az újabb Belgium – Magyarország összecsapást 13.30-tól követhetik nyomon élőben az M4 Sport nézői. A hétvégi élő közvetítések sorát pedig a Jégkorong EBEL Liga: Fehérvár AV19 – Graz 99ers mérkőzés zárja 17.45-től a nemzeti sportcsatornán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.