Megújult a Szombat délelőtt, a Kossuth Rádió hétvégi magazinműsora

Megújult a Szombat délelőtt, a Kossuth Rádió hétvégi magazinműsora

 

A közismert vendégekre és érdekes riportokra épülő, könnyed hangvételű, zenés hétvégi magazin játékkal és színes témákkal várja a hallgatókat.

Másfél órás műsoridővel várja a hallgatókat a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsora. A 10.30-tól kezdődő magazinban továbbra is művészeket, mesterembereket, sikeres életpályákat, izgalmas kezdeményezéseket, ötleteket, illetve különleges helyszíneket, eseményeket és programokat mutatnak be a szerkesztők.

A Hangvadász játékban hétről-hétre meglepetés vendéggel beszélgetnek , a Színfoltban érdekes, ötletes, egyedi témák nyomába erednek, a Magyarország apróban rovatban pedig megdöbbentő, vagy éppen megmosolyogató hirdetések hátterével foglalkoznak a műsorkészítők.

A következő adásban a fentieken kívül szó lesz az utcazenélésről, egy újjávarázsolt kastélyról, Erzsébet királyné ruháiról, könyvekből készült szobrokról, homokanimációról és a háziasszonyok rajztanulásáról is.

Minden szombaton 10.30-tól a Kossuth Rádióban a tartalmas szórakoztatás jegyében várja önöket a műsorvezető, Czifra Szilvia!