Új Disney sorozatok az M2 Gyerekcsatorna műsorán

Új Disney sorozatok az M2 Gyerekcsatorna műsorán

 

Márciusban új sorozatok érkeznek az M2 Gyerekcsatorna Disney Junior sávjába.

A Cili seriff és a vadnyugat Wild West városának mindennapjaiba kalauzol minket, ahol kedves és barátságos állatok éldegélnek. Cili egy macska, aki itt seriffként szolgál, figyelve a rendre, és a kisváros békéjére. Ebben segít neki a harkály, Peck helyettes, és Cili Csillám nevű kék lova. Régi-új ismerősöket köszönthetünk a Barátaim: Tigris és Micimackó c. sorozatban. A jóságos sárga mackó és barátai ezúttal különböző rejtélyek után nyomoznak a Százholdas pagonyban. A „zűroldók” csapata így az epizódok végére minden zűrt megold. A Büszke Birtok oroszlán őrsége sorozat a nagysikerű Disney-klasszikus, Az oroszlánkirály egészestés rajzfilmen alapszik. Simba fia, Kion a kisoroszlán válik az oroszlán őrség vezetőjévé,  elit csapatával védi a földet és az élet körforgását. Kion barátaival, Bunga méhészborzzal, Beshte vízilóval, Fuli  gepárddal és Ono  kócsaggal gyakran kerülnek szembe Janjával , a hiénával és klánjával.

Goldie és mackó egy szőke kislány, és egy aranyos kismackó kalandjairól szól, akik együtt indulnak izgalmas felfedezőútra, mely során klasszikus tündérmesék és népmesék szereplőivel is találkoznak. Így akadnak össze Piroskával, Tojás Tóbiással, vagy a három kismalaccal.

Egy igazán nem mindennapi, meglehetősen különc kislány hétköznapjait is nyomon kísérhetjük. Vampirina egy vámpírkislány, aki szüleivel egy új helyre, Pennsylvaniába költözik. A lakóhelyváltás sok kihívással és megpróbáltatással is jár, új iskola, új barátok és sok szórakoztató, vicces kaland várja. Rajtuk kívül új évaddal jelentkezik még Szófia hercegnő, Dr Plüssi, Jake és Sohaország kalózai, valamint a Mickey egér játszótere is.

M2 a barátod! Biztonságos televíziózás, reklámok nélkül  – minden nap reggel öt órától este nyolcig az M2 gyerekcsatornán.