Atlétikai Világbajnokság és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

Atlétikai Világbajnokság és futball az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Hazai NB I-es és NB II-es futballal, illetve a birminghami fedett pályás Atlétikai Világbajnokság versenyszámaival várja a nézőket a nemzeti sportcsatorna a hétvégén.

A fedett pályás Atlétikai Világbajnokság versenyszámaival szombaton 11 órától kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Délután pedig már a labdarúgáson a hangsúly. Az OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC – DVSC mérkőzést 17 órától, a Budapest Honvéd – Videoton FC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára a csatorna.

 

Vasárnap a Merkantil Bank Liga: Gyirmót FC Győr – Kisvárda Master Good futballmérkőzést 14 órától követhetik nyomon az M4 Sport képernyői előtt ülők. A birminghami Fedett pályás Atlétikai Világbajnokság versenyszámait pedig 16 órától láthatják a nézők. A Futsal Magyar Kupa döntővel 19.30-tól zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

 

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.