Úszás, kézilabda, futball és jégkorong az M4 Sport hétvégi műsorán

Úszás, kézilabda, futball és jégkorong az M4 Sport hétvégi műsorán

 

A nemzeti sportcsatorna nézői a hosszú hétvégén élőben követhetik az Úszó Országos Bajnokság versenyszámait, a Női Kézilabda Magyar Kupa mérkőzéseit, hazai NB I-es és NB II-es futballmeccseket, továbbá a Jégkorong Liga döntőjét is.

Nagypénteken az Úszó Országos Bajnokság versenyszámait 18 órától közvetíti élőben az M4 Sport.

Nagyszombaton a Női Kézilabda Magyar Kupa 1. elődöntőjét, az FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO meccset 13 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A második elődöntőt, a Siófok KC – Érd HC mérkőzést 15.15-től vetíti a csatorna. Ezt követően a labdarúgásé a főszerep. Az OTP Bank Liga: Újpest FC – FTC futballmérkőzést 17 órától láthatják Magyarország legnépszerűbb sportcsatornájának nézői. A szintén NB I-es Swietelsky Haladás – DVSC összecsapást pedig 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport.

Húsvétvasárnap a Női Kézilabda Magyar Kupa bronzmeccsét 14 órától, a döntőt pedig 16.30-tól láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Merkantil Bank Liga: MTK Budapest – Dorogi FC futballmérkőzést 19 órától követheti nyomon az M4 Sport képernyői előtt ülők.

Húsvéthétfőn a Jégkorong Erste Liga döntővel, a DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest hoki mérkőzéssel 20 órától zárja az ünnepi hosszú hétvége élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.