30 millió forint várja a Szuperbajnokság győztesét a Honfoglalóban!

30 millió forint várja a Szuperbajnokság győztesét a Honfoglalóban!

A Duna Televízió népszerű kvízjátéka négy bajnokot avatott a héten, akik továbbjutottak a Szuperbajnokság júniusban megrendezésre kerülő selejtezőjébe. A tét 30 millió forint!

Lezajlott a 4. Bajnokok Hete a Honfoglalóban. Hétfőn Péter Gábor nyert, aki Bátaszékről érkezett, tanár és két felnőtt gyermek édesapja. Gábor szeret főzni, a konyha az ő felségterülete és emellett kedveli a műveltségi vetélkedőket is, a Honfoglalóval 2004 óta játszik.

Kedden Kovács Attila lett a bajnok, aki Budapestről érkezett, és hobbiszinten kvízmesterkedik is. Nyereményéből az Ausztráliában élő rokonait szeretné meglátogatni.

Szerdán Scheuer Dániel gyűjtötte a legtöbb pontot. A budapesti, piackutatással foglalkozó versenyző szabadidejében szeret utazni és teniszezni, továbbá bakelitlemezeket gyűjt. A barátaival kezdett el a Honfoglalózni, ami közösségi élményt jelentett számára. Tervei között szerepel egy dél-amerikai utazás.

Csütörtökön Láng Tibor győzött. A budapesti kétgyermekes édesapa kedveli a futballt, a síelést, és tervei között szerepel, hogy megtanul kisgéppel repülni. 1994-ben kedvenc könyve alapján – Szerb Antal: Utas és holdvilág – utazta körbe Olaszországot a barátaival.

Ők négyen már biztosan ott lesznek a Honfoglaló Szuperbajnokságának selejtezőjében a korábbi és a még elkövetkező Bajnokok Hetének győzteseivel. A végső tét pedig nem kevesebb, mint 30 millió forint.

Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! A népszerű online területhódító játék televíziós változatát hétfőtől péntekig 19.30-tól láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán!