Újdonságokkal tér vissza a Család-barát

 Augusztus 26-án kezdi őszi évadát a Család-barát: a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora megújult díszlettel várja nézőit. Újdonság, hogy már online is be lehet kapcsolódni az adásba: a Család-barát Facebook oldalán  betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, kérdezhetnek a műsor szakértőitől és sztárvendégeitől, exkluzív interjúkat láthatnak a backstage-ből.

Csalad-barat_fotokredit_MTVA-Zih_Zsolt

„3086 – ezzel az adászámmal indítjuk a Család-barát 12. évadát. Friss, közérdekű információkkal és szórakoztató tartalmakkal várjuk a család minden tagját a képernyők elé a hét hat napján. Közkedvelt rovataink mellett  ebben az évadban az egészségmegőrzésre és a környezetvédelemre helyezzük a hangsúlyt. Nézőink kívánságára hosszabb időt töltünk a Család-barát konyhájában: meghívott séfjeink és cukrászaink részletesen beavatnak minket az ételek elkészítésének fortélyaiba. Bízom benne, hogy a megújult környezetből jelentkező, igényes, értékeket felvonultató magazinunk tartalmas kikapcsolódást nyújt ősztől az egész család számára” – mondta el Gáspár Monika, a Család-barát magazin vezető szerkesztője.

A Család-barátban idén is Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, valamint Somogyi Dia és Csalami Csaba párosa várja a Duna Televízió nézőit.

 Család-barát magazin – minden hétköznap és szombaton 10-25-től a Duna Televízió műsorán