Image1\ Image2\
 
Éles gyakorlat az m2 kamasz műsorvezető versenyében


Interjúk és konferálások, súgógépes hírolvasás és élő kommentár – ilyen és hasonló tévés feladatokban mérik össze tehetségüket a P@dtársat keresünk! továbbjutói. Sztárfellépők részvételével vasárnap indul az m2 tehetségkutató műsorának középdöntője, ahol csak egy-egy műsorvezetőt juttat tovább a közönség és a zsűri.

Élesedik a verseny az m2 tehetségkutató műsorában: a P@dtársat keresünk! hatvan továbbjutója ezúttal már valódi televíziós feladatokban bizonyíthatja rátermettségét a zsűri és a közönség előtt. Az MTVA Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztősége márciusban hirdette meg vetélkedőjét 14 és 18 év közötti fiataloknak. A szerkesztőség az m2 leendő produkcióihoz keres kamasz műsorvezetőket, a félezer jelentkezőből összesen hatvanan vívták ki a zsűri és a közönség tetszését a négy elődöntőben.

Kíváncsiak, talpraesettek és szereti őket a kamera – derült ki a továbbjutókról, a döntőbe jutáshoz ez azonban már nem elég. A zsűri emelte a tétet, és a jelentkezőknek a középdöntő öt adásában már olyan sztárfellépők közreműködésével kell végrehajtaniuk valódi televíziós feladatokat, mint a Király testvérek és Szalai Viktória sportpoharazó, a The Carbonfools és Bodros László fényfestő, Fluor Tomi és a világbajnok magyar BMX-es Kun Ádám, az Anti Fitness Club és Kovács Péter freestylefutball-világbajnok, vagy éppen Lola és Vámosi Nagy Nóra kutyanevelési szakértő.

 

A jelöltek emellett saját szövegeiket olvassák fel súgógépről, össztűzszerű kérdéseket zúdítanak a stúdióba hívott hírességekre, élőben kommentálnak műsorokat, sőt házi feladatként videointerjúkat is készítenek, és azokat együtt értékelik a zsűritagokkal. A fiatalok riporteri, műsorvezetői teljesítményét a D. Tóth Kriszta, Janklovics Péter és Rákay Philip alkotta háromtagú zsűri értékeli, akik adásonként már csak egy műsorvezető-jelöltet szavazhatnak be a döntőbe.

 

A középdöntőkben a korábbinál is fontosabb lesz a közönség véleménye, hiszen adásonként egy másik jelentkezőt a nézők juttathatnak be a legjobb tíz közé. A műsor közösségi oldalán a négy elődöntő idején egyébként eddig majdnem 15 ezren éltek a szavazás lehetőségével, és több ezer voks érkezett a jelöltekre e-mailben is. Az m2 tehetségkutató műsorának április 15-i indulása óta közel tízszeresére ugrott az oldal rajongói tábora, és a rajongók döntő többsége, ahogy a szavazóké is, a P@dtársat keresünk! fiatal célközönségének köréből kerül ki.


2012. május 13., vasárnap, 17.35, m2

P@dtársat keresünk! – első középdöntő

Videoajánló: http://youtu.be/GI4kggJgY24

P@dtárs-közösség: https://www.facebook.com/18alatt

E-mail: 18alatt@mtva.hu
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com