Január 24-től újra itt A Dal Kossuth kifli Szívek doktora - hétköznap esténként az M1-en Nagyon ott van Magyarország hírportálja Ismét vár a Család-barát a hét minden napján az M1-en Film MTVA - Csocso sztori Film MTVA - Elemi szerelem
 

eurovizio1Döntőbe jutott a Compact Disco az Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjéből. A magyar zenekar Sound of Our Hearts versenydala tizedmagával jutott a szombati döntőbe.

 
A Compact Disco tizenötödikként lépett színpadra a Bakuban rendezett idei Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében, amit az m1 élőben közvetített. A látványos képsorokkal tűzdelt színvonalas produkciókat felvonultató adás kommentátora, Gundel Takács Gábor volt. A magyar induló Montenegró, Izland, Görögország, Lettország, Albánia, Románia, Svájc, Belgium, Finnország, Izrael, San Marino, Ciprus, Dánia, Oroszország után tizenötödikként adta elő a Soud of Our Hearts című versenydalát, amit Ausztria, Moldova és Írország produkciója követett.

A Magyarországot képviselő zenekar mellett döntőbe jutott még Románia, Moldova, Izland, Dánia, Albánia, Ciprus, Görögország, Oroszország és Írország.

A május 26-i döntőben a Dalfesztivál alapító országai - Németország, Franciaország, Spanyolország az Egyesült Királyság, Olaszország -, és a tavalyi győztes Azerbajdzsán dala is egyenes ágon bekerül, így a szombati döntő végleges mezőnye a csütörtöki II. elődöntő 10 továbbjutójával lesz teljes.

A döntőt  május 26-án, szombaton 21.00 órától élőben közvetíti az m1.

tovabjutott a_Compact_Disco

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com