Kereskedőház

MTVA Kereskedőház – Értékesítés üzletszabályzat

A közszolgálati médiaszolgáltató hirdetési felületeire vonatkozó vállalkozási tevékenység átadásáról szóló, a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) alapján létrejött megállapodás értelmében a felületek értékesítését 2011. január 1-től a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) látja el.

Az MTVA a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény 89.§ (2) bek. d) pontja szerint tárgyalásos közbeszerzési eljárást folytatott le „A közszolgálati műsorszolgáltatók hirdetési felületeinek tartalomfejlesztésével és értékesítésével összefüggő tevékenységek megrendelése” tárgyában, melynek győztese a Media Services Company Magyarország Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: MSC). Az MSC 2016. január 1-től végzi a tartalomfejlesztéssel és értékesítéssel összefüggő tevékenységet, a közszolgálati műsorszolgáltató valamennyi médiacsatornáját érintően.

Az MTVA jelen helyen elérhető ÜZLETSZABÁLYZATÁNAK rendelkezései a Hirdetések megrendelésére abban az esetben irányadóak, ha az MTVA kereskedelmi felületeinek értékesítésére jogosult, szerződött partner saját szabályzata másként nem rendelkezik.

A Media Services Company Kft (MSC) részletes, az egyes felületekre vonatkozó Üzletszabályzatai a Kft. honlapján (http://mediasc.hu/dokumentumok) megtalálhatóak.

Az MTVA ertekesites@mtva.hu e-mail címére beérkező megkereséseket az MSC közvetlenül is fogadja, így a hirdetési megrendelések mind a fenti, mind az MSC honlapján szereplő kapcsolati lehetőségeken keresztül leadhatóak.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Kereskedőház Értékesítés

ÜZLETSZABÁLYZATA 2020

 

MTVA listaáras hirdetési díjai