Közleményeink

Család-barát hétfőtől újra a Dunán

Család-barát hétfőtől újra a Dunán

 

Két új műsorvezetővel és otthonos környezetben várja a Család-barát minden héten hétfőtől szombatig a nézőket a Duna képernyője előtt. A jubileumi, tízedik évadát megkezdő műsor augusztus 28-tól heti hat napon át, 10.30-tól jelentkezik a közmédia főcsatornáján.

 

A tanévkezdés közeledtével a Duna Televízió műsorvezetői is visszaköltöznek a stúdióba és a Balatoni Nyarat felváltja a Család-barát című műsor, amely immáron tízedik évadát kezdi meg. A műsorból már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.

A képernyők előtt ülők ezúttal is szórakoztató, de egyben tájékoztató és értéket közvetítő délelőtti műsorfolyammal találkozhatnak. Szó lesz családokat érintő kérdésekről, hasznos információkról, aktualitásokról. Új rovatokkal, szakértő vendégekkel, konyhai praktikákkal, finomságokkal és receptekkel készül a Család-barát.

A műsorban fókuszba kerül a testi-lelki egészség kérdése, és az elmúlt tíz év izgalmas pillanatait is felidézik. Kreatív emberekkel az Ötletsarokban, gasztronómiával pedig az Ötletfazék című rovatban találkozhatnak a nézők.

Szombatonként a családoké lesz a főszerep, és az őket érintő fontos kérdésekkel, sok-sok játékkal, mesével, kézműves, valamint szórakoztató elemekkel készülnek, hogy kellemessé tegyék a nézők szombat délelőttjét. Az élet minden pillanata jelen lesz a hétvégi műsorokban, akárcsak a családok mindennapjaiban.

Az első adásban Balatonlelléről is jelentkeznek, szó lesz a Fagyi világbajnokságról, csónaképítésről, környezetvédelemről, továbbá a darázscsípés veszélyeiről is. A keddi témák között a tankönyvosztás, az öltözködési protokoll, illetve az iskolakezdési stressz is szerepel. Szerdán szakértő vendégek segítségével a gerinckímélő iskolatáskákról, felelős állattartásról, illetve a hallásproblémákról is szó lesz. A Reflektorfény című rovatban pedig napról napra ismert művészekkel beszélgetünk.

Augusztus 28-tól, hétfőtől szombatig minden délelőtt 10.30-tól várja Önöket a Dunán a két Család-barát műsorvezető-páros, Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, illetve Somogyi Dia és Csalami Csaba.

Csalad-barat_fotokredit_MTVA-Zih_Zsolt

Fotó: MTVA – Zih Zsolt