Sztárszínészekkel erősít az M2 Petőfi TV Holnap Tali műsora

Sztárszínészekkel erősít az M2 Petőfi TV Holnap Tali műsora

 

Bár közös előadásban játszanak, mégis most először látható közös jelenetben Szabó Erika és Erdélyi Timea.

A Holnap Tali web- és tévésorozat a negyedik évadban olyat húzott, amire senki sem számított. Szabó Erika a sorozatbeli pszichológusnő megnyerése után újabb gyönyörű színésznőt, Erdélyi Timeát kérték fel a Holnap Talisok egy kulcsszerepre. A fiatal drámapedagógust alakító Erdélyi Timea a 196. részben debütál, de aki nem bír este hat óráig várni, az már a 195. rész végén is kaphat egy kis ízelítőt egy közös jelenetből.

Nem kérdés hogy színház és filmtörténeti találkozás ez, hisz a két színésznő még nem szerepelt közös jelenetben, bár a Játékszín előadásában szerepelnek egy színlapon.

Különleges pillanat volt végre együtt játszani Timivel. Bár a Kölcsönhatás című darabban mind a ketten színpadra lépünk közös jelenetünk mindeddig nem volt. Abszolút jó, baráti viszonyban vagyunk.” Erika azt is elárulta, hogy bár a Sun City – a Holnap Tali musical!-ben nem fog szerepelni, de mindenképpen megnézi az előadást, kíváncsian várja  a produkciót.

A gimis közeg teljesen magával ragadott, élvezem a nosztalgikus pillanatokat, és megszerettem a stábot is, szuper velük együtt dolgozni!” Bár a november 17-i Sun City premieren nem tud ott lenni a színésznő, hisz aznap este neki is előadása van, mindenképp meg fogja nézni a Holnap Tali musicalt Szente Vajk rendezésében.

Erdélyi Timeát utoljára tévéképernyőn 2012-ben a Hacktion c. sorozatban láthatták a tévénézők, azóta színházi előadásokban találkozhattak vele rajongói. Bár több szerep is felmerült, végül a drámapedagógusi karakter eljátszásában egyeztek meg a Holnap Tali csapattal „Örültem a felkérésnek, szuper a csapat, és rendkívül pörgősen telnek a forgatások.” árulta el nekünk a színésznő.