A héten Levente mellett Kraszkó Zita ébreszti a Petőfi Rádió hallgatóit

A héten Levente mellett Kraszkó Zita ébreszti a Petőfi Rádió hallgatóit

 

Harsányi Levente, a Petőfi Rádió Talpra magyar c. műsor házigazdája nem unatkozik a héten, ugyanis egy kedves, csilingelő hangú műsorvezető hölgyet kap maga mellé Kraszkó Zita személyében. Zita már többször bizonyította sokoldalúságát, legutóbb pont Levente mellett láthattuk a Dunán a Balatoni nyárban, de forgatott már Anger Zsolttal a Haction c. sorozatban. Imádja a színházat, a Hepp! színház társulati munkája mellett tavaly Amerikában képezte magát egy improvizációs iskolában.

Zita elmondása szerint nagyon örült a meghívásának, mert ilyen kora reggeli műsort eddig még nem vezetett. „Levivel összeszokott párosnak számítunk, de rádióműsorban még nem dolgoztunk együtt. Voltak már más rádiós műsoraim, sokat és szívesen szinkronizálok is, de a reggeli műsorsáv nem csak hangszínház, hanem egy sokkal nagyobb kihívás” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Levente és Zita munkakapcsolata tehát nem újdonság. A két műsorvezető között nagy az egyetértés munkafronton, és a magánéletben is. „Zita nagyon jó fej, örülök, hogy együtt vezetjük a Talpra magyart, mindannyian jól jártunk, hiszen hangjával és egyéniségével is színesíti a műsort. Biztos nagy harcot vív a korán keléssel” – tette hozzá nevetve Harsányi Levente.